Tjen penge -3 Simple måder at tjene flere penge på, som kan startes idag

Vil du gerne tjene flere penge, men ved ikke hvilke måder du kan tjen penge på udover dit almindelige arbejde? Jamen så er det heldigt at du er havnet her, for vi har prøvet hundredevis af måder at tjene penge på, og vil her dele de 3 bedste måder at tjene penge på, som du faktisk kan starte idag.

Tjen penge

Der føles ikke noget som de plusser der er på bankkontoen hver d.1 i måned, men desværre så forsvinde de plusser ofte også ofte når vi nærmer os den sidste på måneden, og det var faktisk også derfor vi selv begynde at finde måder at tjene flere penge. Nu vil vi dele 3 simple måder at tjene penge på, som faktisk virker. Og hvis du vil have flere måder at tjene penge på, så kan du finde dem på pengeskole.dk hvor der er over 100 muligheder, inklusiv dem her på listen.

Tjen penge på en blog

Hvis du gerne vil tjene penge, så kan du lave en hjemmeside som forumup.dk. Find noget du er passioneret omkring og begynd at skriv omkring det. Hvis du virkeligt hænger i, og forsætter skriveriet som også interessere andre mennesker, så vil din hjemmeside eller blog pludseligt begynde at få besøgende. Jo flere besøgende du får på din blog, jo flere penge kan du tjene på den. Forvent dog at der går et stykke tid før at dette sker, så du skal nok have en længere tidshorisont hvis dette er måden du vælger at tjene penge på.

Hvor meget kan du tjene: Forvent at tjen mellem 1 og 10 kroner per 1000 besøgende på din hjemmeside, hvis du får reklamer på din side.

Hvor hurtigt kan du tjene penge: Forvent at der går omkring 6 måneder før der begynder at være nok besøgende til tjene penge på det.

Hvad koster det at komme igang: Domæne og hosting koster cirka 250 kroner om året.

Tjen penge på Investeringer

Der findes mange muligheder for at investere derude og nogle af dem er naturligvis bedre end andre. Men en af de mest kendte måder at investere på, er ved at handle med aktier. Men der findes også muligheder derude som eksempelvis ejendomsinvestering, hvor du kan købe en ejendom og leje den ud. En af de nyeste måder at investere på, er crowdlending, hvor du kan investere i at låne dine penge ud. Du kan også overveje investering i kryptovaluta som tidligere har skabt enorme afkast til deres investorer. Hvis du overvejer denne mulighed så bør du læse stabilokonomi.dk’s kryptovaluta guide

Hvor meget kan du tjene: Et normalt afkast ligger mellem 3 og 10 % om året. Dog husk at med investeringer kan du også tabe penge, så der er ingen garanti for at du tjener penge. Men nogle tjener mange hundrede tusinder om måneden på aktiehandel, hvis de ved hvad de gør.

Hvor hurtigt kan du tjene penge: Det afhænger af hvilken type investering du vælger.

Hvad koster det at komme igang: Det indskudte kapital du investere for.

Tjen penge på at sælge dine notater

Hvis du gerne vil kunne tjene penge uden at arbejde på for det, så er denne mulighed den helt rette. For hvis du gerne vil tjene penge helt passivt, så kan du nemlig sælge dine notater og få penge for dem. Hvis du har gået i skole, gymnasiet eller universitetet og har en masse gode notater, så er der sandsynligvis en derude som vil købe dem af dig. Du tjener 25 kroner på uninets.dk ved at sælge dine notater igennem dem, og så står de fuldstændig for alt salget af dine notater. Upload dem idag og se hvor hurtigt der går før dit første notat bliver solgt.

Hvor meget kan du tjene: 25 kroner per solgt notat.

Hvor hurtigt kan du tjene penge: Mellem 1 og 4 uger, afhængig af hvilke notater du har og hvor mange der er til salg.

Hvad koster det at komme igang: 0 kroner.

Læs også vores artikel: Stor guide til aktier

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *