Sådan kan du spille gratis spil på nettet for børn

Der findes utroligt mange steder rundt omkring på nettet, hvor du har mulighed for at spille spil eller købe spil. Men utroligt mange af disse spil er enten ikke egnet til børn, koster penge, eller gør det nødvendigt at købe ting i spillet undervejs for at komme videre. Derfor vil vi komme med nogle tips til hvordan du kan finde spil på nettet som er gratis for børn, så du ikke skal bekymre dig om hvad de små laver når de spiller deres spil.

Gratis spil for børn uden reklamer

Stort set alle de spil du finder derude de koster penge, for der er ikke ret mange der gider at arbejde gratis. Derfor giver det også god mening at når de har arbejdet længe på at lave et spil, så vil de have en belønning for det, ligesom med alt andet arbejde.

Men der findes også muligheden for, at istedet for at de direkte laver et spil der koster penge for at spille det, så tjener de penge på at have reklamer på spillet, så hver gang man enten ser eller klikker på en reklame, så tjener de penge. Hvis du søger et sted hvor børn kan spille gratis spil for børn, uden at der er reklamer i selve spillet, så vil spilbørn.dk være et af de bedste bud. Der findes reklamer på selve hjemmesiden, men ikke i selve spillene.

Leg og spil er vigtigt for børns udvikling

Når børn spiller spil og leger lege, så udvikler de sig utroligt meget. Derfor skal du ikke være bange for at de bruger deres tid på at spille spil og bruge tid med en tablet eller telefon i hånden. Det er en del af udviklingen, og selvom det ikke er ligesom dengang man selv var barn og legede udenfor med en pind og nogle grene, så vil børnene stadig udvikle sig, bare på en anden måde end man gjorde dengang.

Gratis spil for børn til tablet

Hvis du gerne vil give dine børn mulighed for at spille på en tablet, så findes der flere forskellige muligheder for at dette kan lade sig gøre. Det kan eksempelvis være at du downloader nogle spil dertil, som bliver downloade som såkaldte apps. Men hvis du ikke ønsker at bruge en masse plads på nogle spil, så kan du også vælge spilbørn.dk som står længere oppe, som giver dig muligheden for at spille direkte i browseren i stedet at have dem liggende på din enhed.

Læs også: matematik spil til undervisningen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *