Derfor skal du huske forsikring af hund – 2 gode grunde

Har du en hund og overvejer du at forsikre den, så er der en masse gode grunde til at tegne en hundeforsikring til din hund. Men kender du alle de gode grunde til at tegne en hundeforsikring? Det er der mange der ikke gør, hvilket også er årsagen til at der er mange der ikke får tegnet deres forsikring til hunden, hvilket de ofte kommer til at fortryde i fremtiden.

Derfor vil vi fortælle dig hvorfor du bør forsikre din hund, for både din egen skyld, men også for din firebenedes ven skyld.

1. Den er lovpligtig

forsikring hund

Det er lovpligtigt at tegne en hundeforsikring og når du skal tegne den. En hund forsikring er nødvendig når du har en hund, så det er direkte ulovligt at droppe hundeforsikringen. Hvis din hund kommer til at byde en anden hund, dyr eller et menneske, så vil du selv skulle betale uden en hundeforsikring, hvilket er blevet gjort til lovkrav om at det skal man forsikre sig imod, da der ofte er mange der ikke har pengene til at gøre dette, hvilket giver mange ofre som ikke får den erstatning de har krav på.

Så du skal altså tegne din forsikring til hunden, så du ikke oplever disse problemer. Og så kan uheldet sagtens være ude, og din hund bider og skader en anden hund, hvilket virkeligt kan blive en dyr affære som sikre at din hundeforsikring er blevet betalt hjem for mange år frem.

2. Spar penge på dyrelægen

Når du har en hund, så kan du nærmest ikke undgå at skulle til dyrelægen engang imellem, hvilket er ret dyrt. Derfor kan du få forsikring der hjælper med at dække disse udgifter, så du forsat kan få behandlet din hund og ikke bare lade den gå med smerter fordi du ikke har råd til at gå til dyrelægen med den. Især til ældre hunde er det en god ide at forsikre sig imod dette.

Det kan hurtigt blive rigtig dyrt at få behandlet din hund, og ofte så kan man ikke betale for det selv, hvis man ender med at få en syg hund, som skal i behandling ofte hvilket resultere i at hunden skal aflives fordi du ikke kan give den behandlingen der er nødvendig.

Hundeforsikring priser

Priserne på en hundeforsikring kan svinge ret meget. De er dog ret billige i forhold til andre forsikringer, så de fleste har råd til dem. Priserne svinger fra alt imellem 200 og 600 kroner om året, afhængig af hvilket selskab du vælger og hvilken hunderace du har, samt alderen på hunden.

En af de selskaber der er yderst attraktive at vælge for hundeejere er hundeforsikring alka som giver billige priser og god dækning hvilket deres kunder er tilfreds med, hvilket også gør at mange vælger at samle deres forsikringer hos dem i stedet for at have dem adskilt.

Bedste hundeforsikring

Den bedste hundeforsikring er den forsikring som har en fornuftig pris og en god dækning. Det er meget forskelligt hvilket forsikring til hunde man mener er bedst, men hvis du kan samle dine forsikringer og få en samlet rabat, så er det ofte et godt valg.

Læs også vores artikel: Stor guide til aktier for begyndere

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *