Anmeldelse af Viaplay

Viaplay er en af de største nordiske streaming tjenester, og har virkeligt fået slået sit navn fast her i Danmark. De har vækstet eksplosivt og har fået en masse nyt indhold, både fra reality shows, serier og film for børn og voksne i alle aldre. Derfor vil vi lave denne anmeldelse, så du også kender lidt mere til Viaplay. 

Hvad er Viaplay? 

Viaplay er en af de største streamingtjenster med film, serier, børne indhold samt sport. Viaplay er ejet af Nordic Entertainment Group AB som er en af nordens største leverandører indenfor underholdning.  

Hos Viaplay kan du finde programmer fra tv-kanalerne TV3, TV3+, TV1000 som er ejet af Viasat TV og som også er en del af Viaplay. Dette inkludere også reality shows fra disse TV kanaler, såsom familien fra bryggen, Paradise Hotel og Robinson.

Gratis Viaplay 

Der er mange der gerne vil prøve ting inden de køber, og det samme gælder naturligvis streaming tjenester. Det betyder også at Viaplay giver dig 14 dage gratis, hvor du kan se hele Viaplays udvalg af film, serier, realityshows fuldstændig gratis i 14 dage. Efter de 14 dage, så vil du helt automatisk blive koblet på deres abonnement, såfremt du naturligvis ønsker at forsætte. Men du kan også blot afmelde dit abonnement efter de første 14 dage, og så har det være en gratis prøveperiode uden at du forsætter med at betale. 

Hvis du gerne vil benytte dig af deres gratis mulighed for at se Viaplay, så må du eller andre i din husstand dog ikke tidligere have brugt dette tilbud.

Hvis du ikke vil komme til at betale for Viaplay, men gerne vil have de 14 dage gratis, så kan du oprette dig og opsige lige efter, og så stopper de 14 dages gratis Viaplay efter de 14 dage.  

Det er en glimrende mulighed hvis du gerne vil droppe din dyre TV pakke og i stedet spare mange penge hver måned. Du kan nemlig i mange tilfælde droppe den store tv pakke, som koster 600 kroner om måneden eller mere, til fordel for en streaming tjenste som Viaplay. Hvis du ønsker flere sparetips, så kan du besøge stabilokonomi.dk som kan give dig flere..

 
Viaplay pris 

Viaplay har flere forskellige priser, afhængig af hvilke af deres pakker du gerne vil have. Der er pakker for alle, og priserne svinger imellem 99 kroner om måneden, og op til 319 kroner om måneden for deres største pakke. 

Deres pakker er således: 

  • ViaplayDenne pakke koster 99 kroner om måneden. Denne pakke giver dig adgang til deres udvalg af film, serier og børneunderholdning. Derudover så får du her 14 dage fuldstændig gratis. 
  • Viaplay FightingDenne pakke koster 199 kroner om måneden, og er den perfekte pakke, hvi du kan lide kampsport såsom boksning og MMA. 
  • Fighting, film og serier: Denne pakke koster 288 kroner om måneden og giver dig muligheder for at få både indholdet fra Viaplay og Viaplay Fighting pakken.  
  • Viaplay Sport: Denne pakke koster 289 kroner om måneden, og giver dig mulighed for alle de overstående pakker, pånær film. Det vil altså sige at du har adgang til alt indhold i de overstående pakker, pånær film.  
  • Viaplay Total: Denne pakke koster 319 kroner om måneden og her har du altså adgang til alle de herligheder som viaplay tilbyder.

Der findes alt altså noget for enhver smag. Uanset om du skal se Champions Leauge, eller sidder og hygger med din julesweater til julefim, så er der noget for dig.

Viaplay sport 

Hvis du gerne vil se sport, så er Viaplay også den helt rette service for dig. Hos Viaplay kan du nemlig få adgang til et kæmpe udvalg af sport. Prisen for Viaplay sport er en smule dyrere end den er med det almindelige Viaplay, men til gengæld, så kan du også se de bedste kampe live igennem viaplay. 

Viaplay sports pris er 289 kroner om måneden, som giver dig adgang til deres store sportspakke med mulighed for at gense kampene, men også se dem live.  

Opsigelse hos Viaplay 

Hvis du gerne vil opsige dit Viaplay abonnement, så er alt du skal gøre, at logge ind på din Viaplay profil, og gå ind på ’’min konto’’ på selve hjemmesiden (altså ikke på din app på telefonen). Hvis du vil opsige abonnementet, og det er lavet på enten Apple TV eller en IOS enhed igennem iTunes, så skal det også opsiges igennem iTunes.  

Hvis du opsiger abonnementet hos Viaplay, så vil du stadig have adgang til Viaplay indtil bindingsperioden udløber, som normalt vare i en måned.  

Konklusion

Der er ingen tvivl om at at viaplay er et godt bud på en streaming tjeneste for hele familien. Der kommer hele tiden de nyeste serier og film på tjenesten, så du kan næsten være sikker på at hver gang du logger ind, så er der kommet en ny film eller serie du har mulighed for at se.

Efter at du har læst denne anmeldelse af Viaplay, så kender du også til den rette pakke, så du kommer ordenligt i gang.

Besøg Viaplay og få 14 dage gratis – Klik her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *