Sådan får du flere penge i december

Julen er over os, og det betyder at vi skal bruge penge på udsmykninger, gaver og julekalendere. Ligegyldigt hvor skønt det er, så er julen en tid, hvor mange mærker, at de økonomiske midler ikke rækker så langt, som det forventede. Det første børnene spørger hinanden om, når de kommer tilbage fra juleferien er, hvad de har fået i gave. Ofte ikke hvad, men hvor meget. Det ligger et enormt pres på de forældre, der ikke har ligeså meget at gøre godt med i den lykkelige julemåned. Herunder er der derfor et par tips til at spare penge op til denne tid.

Spar på belysningen i hjemmet

I de mørke måneder på året er lamperne derhjemme tændt mere end nogen anden tid på året. Mange familier bruger stadig halogenpærer, men sandheden er blot den, at disse tager langt mere strøm og derved er dyrere at benytte. LED pærer bruger derimod langt mindre strøm og sparer dig derfor for at skulle bruge meget af dette, men også at skulle købe nye pærer fra tid til anden, da disse holder længere. Er du stadig ikke overbevist? Så kan du finde mere om spørgsmålet på https://www.lyskilderdirekte.dk/blog/led-eller-halogenpaerer/.

Lav hjemmelavede gaver

Nok er det ikke den nye IPhone, som du selv kan lave, men hjemmelavede gaver er ofte undervurderet i vore tid. Du kan strikke en sweater, bygge en reol eller lave en scrapbog om din udkårnes og dit liv. Disse gaver bliver ofte glemt, men er nogle af de mest personlige gaver og bliver modtaget med kyshånd. Modtageren ved nemlig, at du har lagt meget tid og mange kræfter i gaver som disse, hvilken blot giver dem større betydning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *