Modafinil er især brugt som study drugs eller af nørder

Hvis du sidder og skal koncentrere dig i mange timer hver eneste dag, så er der ingen tvivl om at mange kan have svært ved at holde fokus en hel dag. Derfor er der flere og flere der stifter bekendskab med Modafinil, som efterhånden er blevet kendt verden over som et af de bedste study drugs, som også især i udlandet er brugt af de IT nørder som knokler med at programmere i mange timer hver eneste dag.

Men hvad er Modafinil og hvilken virkning har det?

Hvad er Modafinil for noget?

Hvad er Modafinil for noget?
Hvad er Modafinil for noget?

Modafinil er uden tvivl en af de mest kendte study drugs, både herhjemme men også i udlandet. Det blev især kendt fordi mange amerikanske unge begyndte at tage disse piller for at kunne holde ud til at studere længere ad gangen og på den måde få bedre karakterer uden at det føles hårdt. Men da medierne fik opmærksom på problemet med at unge tog disse piller i form af Modafinil og lignende medicin for at kunne holde ud til at studere, så tog det først rigtig fart i hele verden. Modafinil blev kendt som verdens førende study drug og nu begyndte folk at eksperimentere med det. Modafinil køb blev pludseligt mere normalt og der er ingen tvivl om at mange er positive over deres oplevelse med denne pille.

Modafinil er kendt blandt IT nørder

Da man især som en IT ”nørd” skal sidde i mange timer ad gangen og kode samt programmere hardcore programmer, så kan det være hårdt og svært at holde fokus hele dagen. Men med køb af Modafinil er blevet mere og mere simpelt og lige til, fordi der er kommet flere forhandlere grundet større efterspørgsel, så er der ingen tvivl om at det er blevet mere kendt i IT kredsene.

Er Modafinil lovligt i Danmark?

Ja, hvis du har et recept på Modafinil så er det lovligt i Danmark. Det er dog de færreste der har dette, så derfor så skal det bestilles fra udlandet af hvis man ønsker at eksperimentere med selv at tage Modafinil på egen krop. Der findes efterhånden utallige gode erfaringer som bliver delt på internettet, så mange er godt tilfredse med at tage det, men det er klart at du skal kende alle virkninger og bivirkninger inden du indtager et produkt som dete.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *