Forskellen på Cannabisolie og CBD-olie

Dette er sponsoreret indhold

En ny trend har fundet vej til markedet for helseprodukter og velvære i Danmark. De såkaldte CBD-produkter har taget danskerne med storm, og er for tiden et af de hotteste emner inden for innovation og produktudvikling af skønhedsprodukter. Men hvad er det, der gør disse nye cannabisprodukter så effektive og populære. Vi har spurgt eksperterne fra Cibdol, hvorfor cbd-produkter er blevet det nye sort – og hvorfor mange ikke kender forskellen på cannabisolie og CBD-olie. De har på deres hjemmeside samlet en oversigt over alt hvad du behøver at vide om Cannabisolie, men de løfter i denne artikel sløret for, hvad det interessante er ved disse nye produkter. De understreger dog også, at der er en klar forskel mellem Cannabis-olie og CBD-olier. Det er en klassisk fejl som mange gør sig, når de skal ud og købe produkter for første gang. Den største forskel er, at CBD-produkter er lovlige – det er cannabis-olier ikke.

Forskellen undersøger vi i denne artikel, hvor vi kigger på forskellen mellem cannabisolie og CBD-olier. På cibdols hjemmeside: https://www.cibdolcbd.dk/cbd-olie kan du se et overblik over de forskellige CBD-olier – og på selv samme side kan du i øvrigt læse meget mere om, hvad du kan få ud af at bruge CBD-olie og de andre CBD-produkter.

Forskellen er THC-indholdet og udvindelsen af olierne

Der er mange danskere, der er nervøse for at bruge nogen som helst produkter, der er baseret på cannabis. Mange kender ikke forskellen på cannabisolier og CBD-olier, og tit bliver de to forvekslet med hinanden selvom de ikke er det samme produkt. Forskellen består i, at cannbisolien er udvundet fra marihuana og har høje niveauer af THC, hvilket er det psykotropiske stof, der gør dig høj ved konsumering. CBD-olien er i derimod fuldt ud lovlige og er produceret på stirile industrielle anlæg, der er godkendt af ECS. CBD-produkter er udvundet på den industrielle hamp og altså på ingen måde farligt at bruge – tværtimod.

FIndes i mange forskellige produktformer med forskellige egenskaber

CBD-produkterne har indtaget det danske marked, og det er først fornyligt at branchen rigtig har accepteret brugen af industriel hamp i skønhedsprodukter. Dog har udviklingen taget fart, og de seneste par år, er CBD-produkter både udkommet som olier, kapsler, cremer samt meget mere. Derfor kan man sagtens give sig i kast med at bruge forskellige typer af CBD-produkter, da der er seriøse fordele ved at komme igang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *