Fem teknologiske vidundere der redder dig fra kedsomhed i lufthavnen

Vi kender det alle sammen alt for godt. Du har skyndt dig til lufthavnen for at nå dit fly, men finder så ud af, at det er enten aflyst eller forsinket. Nu har du måske utallige timer foran dig, hvor du ikke har meget at foretage dig – og det er her, vi kommer ind i billedet. I denne artikel giver vi dig 5 forslag til, hvordan du slår kedsomheden og ventetiden ihjel i lufthavnen.

Styr på udstyret?

Hvis du har det teknologiske udstyr i orden, kan du nemt få mange timer til at gå ”for dig selv”. Først og fremmest skal du sørge for at have enten din laptop med dig eller en smartphone af en vis standard. På den måde har du adgang til næsten al slags indhold med kun få klik.

Derudover skal du jo naturligvis sørge for at have opladeren med og i allerbedste fald en powerbank. På den måde er du sikker på, at du ikke løber tør for juice med det samme. Til sidst kan det være en god idé at tage høretelefoner med. Især støjreducerende høretelefoner. Sådan kan du ikke kun undgå at forstyrre andre, men også undgå at blive forstyrret af andre.

1. Tal med vennerne

En af de bedste måder at undgå kedsomhed på er ved at række ud til de mennesker, du holder af. Hvis lufthavnen har wi-fi, kan du installere apps som WhatsApp, Messenger eller andet i forvejen. Herfra vil du kunne ringe til venner og familie helt gratis, og så flyver tiden hurtigt. Fortæl dem om hvilke planer du har for rejsen, eller hvad du har oplevet, hvis du er på vej hjem.

2. Vær klar på spil

En anden god idé kan være at have downloadet spil, som du holder af som for eksempel Candy Crush, skydespil eller andet. Hvis du har internet, kan du også få adgang til sider såsom https://mariacasino.dk/, hvor du nemt kan få timevis til at gå – og muligvis vinde lidt ekstra lommepenge til ferien. Du vil være så optaget af spillets gang, at du næppe kigger på uret igen.

3. Stream film og serier

Hvis du bruger bestemte streamingtjenester som for eksempel Netflix, kan du gøre brug af deres funktion kaldet smart-downloads. Her kan du på forhånd downloade episoder eller film ned på din telefon, der kan ses, når du er på farten, i luften eller sidder fast i mylderet.

4. Kultur på højkant

Hvis du er typen, der godt kan lide at lære lidt kultur, kan du kaste dig over sprog-apps såsom Duolingo. Her kan du lære fraser og ord på det sprog, som de taler, hvor du er på vej hen. Sådan spilder du ikke bare din tid, men kommer godt forberedt – det er noget, der vil værdsættes af lokalbefolkningen.

5. Lad musikken føre dig

Sidst men ikke mindst kan du have forberedt forskellige spillelister på iTunes, Spotify eller en anden musik-app. Musik kan være med til at skabe et humør, så hvorfor ikke lytte til musik fra din rejsedestination, afslappende lounge-musik, en ophedet podcast-debat eller noget helt fjerde?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *