Få en passiv indkomst med copytrading – Sådan gør du

Har du altid drømt om at tjene penge mens du sover, men troede at det var for godt til at være sandt? Så tro om igen. Nu er Copytrading kommet til Danmark, som i flere år i USA har vært en af de hurtigst voksende måder at investere på, hvor du kan læne dig tilbage og se andre handle på vegne af dig, mens du tager hele profitten.

Ja, få en passiv indkomst med copytrading, så du aldrig selv skal investere igen, men simpelthen lade andre investere for dig, som både er erfarne og professionelle og som bruger hele dagen på at lave de bedste handler, købe de bedste aktier og generelt skabe det bedst mulige afkast.

Læs også artiklen omkring at få bygget et isoleret skur.

Copytrading, hvad er det?

Få en passiv indkomst med copytrading - Sådan gør du

Copytrading er bedre kendt som social trading, hvor man kopiere en anden investors portefølje automatisk. Det vil betyde at hvis du vælger at kopiere en anden investors portefølje, så vil alle de investeringer som den investor du kopiere, også blive lavet med din portefølje.

Det betyder at når 25% af din valgte investors portefølje bliver investeret i aktier, så blvier 25% af din portefølje også investeret i aktier, og når 25% af investorens portefølje bliver investeret i valuta, så bliver 25% af din portefølje også gjort det.

Du vil altså kunne investere som copy trader uanset hvor mange penge du har, fordi du simpelthen procentvist investere præcist i det samme som den dygtige investor, og på præcist på samme tid. Du kan gå ind på copy-trading.dk her og se hvordan du på platformen eToro kan komme igang for 200 dollars som er deres minimumsinvestering.

Sådan finder du den bedste trader

Hvis du gerne vil finde den bedste trader, så skal du sørge for at sætte nogle kriterier og krav til den kommende trader som du skal kopiere. Hvis du gerne vil have et højt afkast, så skal du sætte kravet til afkastet i de sidste måneder højt, for at finde nogle som har kunne levere et højt afkast, og hvis du er langsigtede og bare gerne vil have et godt afkast på den lange bane, så skal du naturligvis søge efter dette.

Du kan med fordel vælge 2 eller flere tradere at følge, så du kan sprede din portefølje så meget som muligt og på den måde sikre at uanset hvad der sker, så er det kun et minimum du kan tabe, for hvis den ene investor har en dårlig periode, så er der gode chancer for at en af de andre har en god periode.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *