Den ny iphone 11 er ude nu

Så er den endelig landet. Vi har længe ventet på Apples nye iphone 11 som der har været en del hype om i et godt stykke tid efterhånden. iPhone 11 er det nyeste skud på stammen indenfor iphones og der er ingen tvivl om at apple har taget sig sammen med denne opgradering af deres iphone modeller. Der er blevet lavet en masse forbedringer og dem vil jeg fortælle dig lidt om nu.

iphone 11 forbedringer

iPhone 11 har fået en masse god hype inden den kom på markedet, men nu hvor den er landet, så kan vi endelig kigge på alle de fordele som der nu er med den.

Batteri

Batteriet er blevet forbedret betydeligt og der er ingen tvivl om at det er noget alle iphone fanatikere har ønsket sig længe. De har løbende haft optimeret deres batteri, men denne gang har batteriet fået 20% mere at byde på, som sikre at du kan bruge telefonen hele dagen uden at skulle oplade det. Dette er en kæmpe fordel hvis du f.eks. bruger din telefon meget til streaming, spil eller generelt skal bruge den ofte.

Hastighed

Der er ingen tvivl om at hastigheden på den ny iphone 11 er blevet betydeligt bedre og det betyder også at at der er mange der vil opleve at den ventetid de havde på at åbne og lukke apps er stoppet fuldstændig. Din telefon er blevet langt hurtigere og du kan slippe for alt ventetid der er på din telefon, hvilket giver en bedre brugeroplevelse.

kamera

Kameraet er også blevet bedre og der er ingen tvivl om at efterhånden så behøver man ikke professionelle kameraer mere, fordi deres nye iphone 11 har fået en ekstra linse så de idag har 3 linser og der er ingen tvivl om at du vil opleve nogle virkeligt flotte billeder med mulighed for portrætbilleder, stilbilleder og lignende.

Er iphone 11 pengene værd?

 iphone 11

Hvis du vil have en ny iphone, så er der ingen tvivl om at iphone 11 er et godt køb. Den har fået en stor opdatering og hvis man i forvejen er vant til at bruge iphone, så kan du med fordel vælge at få den nyeste nye model som helt sikkert vil holde i mange år frem og være up to date. Hvis du vil have en mere fyldestgørende anmeldelse af iPhone 11, så kan du læse den hos iPhoneluppen.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *