Bookmakere – hvilken skal du vælge?

Hvis du godt kan lide at spille på sportsvæddemål, har du naturligvis brug for en eller flere bookmakers. Bookmakerne er dem, der udbyder odds på alverdens slags sportsgrene. Det værende sig alt lige fra verdens mest populære sportsgren, fodbold, til cricket, håndbold, amerikansk fodbold, tennis, golf, basketball og meget mere.

De fleste bookmakere har sågar også odds på politik, både dansk såvel som international af slagsen, og reality-tv-programmer og underholdningsprogrammer. Det kan eksempelvis være TV 2’s populære fredagsunderholdning Vild med Dans.

I dag er det næsten kun fantasien, der sætter grænserne for bookmakernes udbud af væddemål.

Det skal du være opmærksom på ved bookmakerne

Hvis du tror, at alle bookmakere er ens, er du en smule gal på den. Bevares, der er masser af lighedstegn imellem dem, men der er også mange ting, hvor de er forskellige. Nogle bookmakere har masser af specialspil, mens andre har et mere traditionelt udbud. Specialspil kan være spil på, om en given spiller scorer et mål, laver en assist, scorer to eller flere mål, scorer fra en position udenfor straffesparksfeltet og så videre.

Det kan også være mere generelle kampbegivenheder, såsom om der bliver dømt et straffespark, røde kort, antal gule kort og meget mere. Hvis du gerne vil vide, om en dommer til en given kamp har en tendens til at stange mange kort ud eller fløjte for straffespark i tide og utide, er der heldigvis mange sider, hvor du kan finde nyttig information herom.

Andre bookmakere går mere op i at have et stort udvalg af traditionelle væddemål som eksempelvis 1X2 og over/under et antal mål. Der er også bookmakere, som går mere op i bonusser og kampagner til deres spillere, end andre gør det. Med andre ord er bookmakerne altså forskellige, selvom de selvfølgelig også har masser af ligheder.

Derfor bør du med fordel først og fremmest finde ud af, hvilken slags bookmaker, du mest er til, inden du begynder at spille.

Huske endvidere på, at alle nationale fodboldforbund har en hjemmeside, hvor du kan blive klogere på turneringsstrukturen, se tabeller og stillinger og meget mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *