Børn og telefoner – Hvornår er de gamle nok?

Hvis du som forældre er i tvivl omkring hvornår du skal lade dine børn få en telefon, så er du havnet i en uundgåelig situation, eftersom vi alle sammen render rundt med vores mobiltelefoner i hænderne. Derfor vil vi forsøge at give dig en ide omkring hvornår du kunne overveje at lade dine børn få deres egen telefon.

Skoletiden kan blive en fordel

Hvis du har et barn som enten begynder i skole eller allerede er begyndt i skolen, så har du med garanti fået spørgsmålet omkring hvornår de må få en telefon selv. Det er klart at når deres klassekammerater har en telefon så vil de også gerne have det, men der er også en anden ting som måske gavner dig i sidste ende som forældre. Når børnene begyder i skole, så kan det blive en kæmpe fordel for dig at lade dit barn få en telefon, fordi du på den måde vil kunne blive kontaktet af dem hvis de eksempelvis har legeaftaler eller lignende. Så kan du nå at blive forberedt inden at du eventuelt henter dem, og i når du ankommer vil du få spørgsmålet, uden at du har fået ryddet op derhjemme eller andre lignende situationer.

Og generelt så er det deromkring hvor børnene får telefoner, så hvis dit barn ikke skal være den eneste i klassen der ikke har en telefon, så ville det være et fint tidspunkt at give en på.

Hvilken telefon skal de så have?

Der er ingen tvivl om at børnene også vil have den rigtige telefon, som alle klassekammeterne har. Her er Iphone naturligvis en af dem i den dyre ende, men der er også noget praktisk ved en Iphone i forhold til de telefoner der har et android styresystem. Hvis du vil lære mere omkring iphone, så besøg iphoneluppen.dk som kan give dig alt lige fra priser til præcist hvilke fordele en iphone har.

Det vigtigste du skal huske på er at få et godt cover og en panzerscreen til telefonen, så den ikke går i stykker hvis den blive tabt eller får slag, som børn naturligvis vil komme til at gøre i langt de fleste tilfælde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *