Gratis streaming – Sådan kan du streame gratis

Flere og flere begynder at droppe de traditionelle TV-pakker, fordi de begynder at udnytte mulighederne for at streame på nettet i stedet for. En af de primære årsager til dette, er fordi man har fået mulighed for at streame gratis på nettet, og på den måde spare rigtig mange penge på at droppe gammeldags tv pakker, hvor du betaler for en masse tv-kanaler som du reelt set ikke bruger. I stedet, kan du få mulighed for selv at vælge præcist det du gerne vil se, når du vil se det.  

Hvad er streaming? 

Streaming er når du ser noget direkte i en browser eller en app. Det kan være når du eksempelvis bruger apps som Netflix, hvor du sidder vælger film og serier, og kan se dem når du ønsker det. Dette er den lovlige måde at streame på, men der er også en del derude, som lægger film ud offentligt, som man kan streame gratis men som de ikke har fået lov til at vise. Det kan være hjemmesider hvor du kan streame de nyeste film uden at betale for det, som du normalt skal betale for.  

Hvor kan du streame gratis lovligt? 

Det er ulovligt at streame film på de hjemmesider, der ikke har tilladelse til at vise film eller serier, så derfor anbefaler vi at du altid vælger at streame film og serier, hos de udbydere på nettet som tilbyder det helt lovligt. Det er streaming tjenester som Netflix, Viaplay og HBO Nordic som er nogle af de største tjenester. Her betaler du et mindre månedligt abonnement, men så kan du altså også streame alt det du har lyst til, uden at være bange for at få bøde eller lignende, for at bryde loven. Næsten alle de andre gratis muligheder på nettet er ikke lovlige selvom de fortæller at de er det, og her kan du altså risikere en bøde, hvis det bliver opdaget, så derfor anbefale vi naturligvis at du vælger nogle af de lovlige tjenester, som derudover heller ikke skader filmindustrien.  

Fordele ved streaming  

Eftersom at der er mange unge mennesker, der er begyndt at udskifte deres tv pakker med disse streaming tjenester, så bør der også lige være en liste med fordelen ved disse online streaming tjenester, så du har en ide om hvorfor du potentielt bør udskifte din egen store tv pakke med en streaming tjeneste i stedet. 

  • Det er ofte billigere at streame. 
  • Du vælger præcist selv hvad du gerne vil se. 
  • Du vælger selv hvornår du gerne vil se det. 
  • Når du streamer, så kan du også gøre det på farten med din mobil eller tablet 
  • Der er ofte et større udvalg af film og serier som du kan vælge imellem. 

Ulemper ved streaming 

Der er naturligvis også ulemper ved streaming, som der er ved alt muligt andet, så de skal naturligvis også med på listen her. 

  • Man kan ikke se alt der kommer på de almindelige tv kanaler. 
  • Du kan heller ikke følge med i nyhederne, som med almindelige tv kanaler.  

Som du kan se, så er listen med ulemperne ikke så stor som fordelene, hvilket naturligvis også er derfor at mange begynder at tilfælde streaming tjenesterne. 

Sådan kan du streame gratis 

Hvis du gerne vil streame gratis, og gøre det fuldstændig lovligt, så er der faktisk nogle muligheder for at gøre dette. Der findes nemlig hos de fleste streaming tjenester, en mulighed for at få en prøveperiode på mellem 14 dage og 1 måned, hvor man kan teste deres service af, og hvis man kan lide dem, så går man over på deres abonnement. Hvis du vil have flere tips efter du har læst artiklen her, så besøg også gratisonlinestreaming.dk bagefter.

Netflix 

Netflix er en af de største streaming tjenester i verden og her har du mulighed for at se flere tusinde timers streaming hvis du ønsker det. Der findes over 3000 film og serier, så her løbe du ikke tør for underholdning lige foreløbig, da de også tilføjer nyt indhold stort set hver eneste dag. Hos Netflix kan du prøve dem gratis i 14 dage, så du kan se hvilke serier og film de har og selv prøve at se nogle af dem. Netflix har et stort udvalg af de nyeste film og serier, så hvis du gerne vil se noget af det nyeste indhold, så er de et glimrende valg. Derudover så har de også et kæmpe udvalg af børnefilm og serier, og mulighed for at opdele efter alder, så du er sikker på at dine børn kan finde noget at se som passer til dem. 

Hvor længe kan du se det gratis: 14 dage 

Hvor stort et udvalg har de fra 1 til 10: 

Viaplay 

Viaplay er også en af de ret store spillere indenfor streaming tjenster. Hos viaplay får du også 14 dage gratis, så du kan teste deres udvalg af. Hos Viaplay finder du alt lige fra film og serier, til reality shows som Paradise Hotel og mange andre. Derudover så har de et stort udvalg af børnefilm og serier til det yngre publikum, så alle i familien kan blive underholdt.  

Hvor længe kan du se det gratis: 14 dage 

Hvor stort et udvalg har de fra 1 til 10: 

HBO Nordic 

HBO Nordic er en af de største streaming tjenester og er kendt for at have serier som Games of Thrones, Vikings og lignende store serier. De har også et stort udvalg af film, selvom det primært er deres serier de er kendt for. De har også mulighed for børneunderholdning, men hvis det primært er til børn, så vil vi anbefale at du vælger en af de overstående muligheder, da udvalget hos dem er en smule større til den yngre generation.  

Hvor længe kan du se det gratis: 30 dage 

Hvor stort et udvalg har de fra 1 til 10: 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *